Ботев Пловдив започва да си партнира с компанията за спортни иновации

...
Ботев Пловдив започва да си партнира с компанията за спортни иновации
Коментари Харесай

Ботев Пловдив обяви ново партньорство

Ботев Пловдив започва да си партнира с компанията за спортни нововъведения " HYPE Sports Innovation ", оповестиха от футболния клуб. 

" HYPE Sports Innovation ", световен водач в спортните нововъведения, включва Ботев в програмата си " GVA 3.0 " за идентифициране и тестване на най-новите и най-хубавите спортни технологии, които да спомогнат за развиването на клуба, както на терена, по този начин и отвън него. В платформата на " HYPE " вземат участие над 150 започващи компании и над 60 пилотни плана, основани сред стартъп компании и спортни марки, измежду които Маями Долфинс, FIBA и Кралската Белгийска Футболна Асоциация.

" Спортният бизнес се развива с бързи темпове – от метода, по който почитателите „ употребяват “ наличие и интервенциите на стадиона, до подобряването на спортните достижения. Необходимостта от нововъведения към този момент не е въпрос, а приоритет. Клубът се стреми да даде на „ жълто-черните “ почитатели, футболисти и чиновници достъп до последните технологии на пазара. Платформата на HYPE разполага с над 1200 приложения, позволявайки на клуба да открие най-хубавите решения за развиването на стадиона, ангажирането с почитатели и усъвършенстването на спонсорствата ", написаха от Ботев (Пловдив).

„ Като одобрен клуб с богата история и цел да бъде измежду водачите във всички аспекти на футболния бизнес, ние сме щастливи да станем част от тази неповторима платформа за идентифициране на най-новите технологии преди историческия миг, когато Ботев ще се завърне на своя стадион ", разяснява медийният шеф на Ботев Сергей Расулов. 

„ Ще продължим да работим с Ботев (Пловдив), с цел да намерим най-хубавите и новаторски решения в международен мащаб, с цел да затвърдим позицията им на водачи във футболния бранш “, споделя Амир Равех, създател и президент на " HYPE Sports Innovation ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР